Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erdoğan Çay Fırlattı, Erdoğan'ın konvoyu geçerken ambulans ve itfaiyeler böyle ..., Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı.

Erdoğan Çay Fırlattı, Erdoğan'ın konvoyu geçerken ambulans ve itfaiyeler böyle ..., Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı.. Marmaris'te çıkan yangınların ardından bölgeye giden akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından halka çay fırlattı. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu.

Erdoğan, marmaris''ten ayrılırken de çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, rize ve artvin'de meydana gelen sele ilişkin incelemelerde bulunmak için bölgeye gitti. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Cumhurbaşkanı erdoğan afetzedelere keyif çayı fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı.

7 kişinin katledildiği saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 13 ...
7 kişinin katledildiği saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 13 ... from www.solmedya.com
Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Marmaris'te konuşma yapan erdoğan, konuşmasının ardından vatandaşlara çay fırlattı. 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor. Daha sonra muğla'ya giden erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, manisa mitingi sonrası vatandaşlara çevre dostu poşetler içerisinde çay dağıttı.cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın.

Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. .geçmesi gereken yolun kapatılması ilginçken, bu devamlılığı süren felakette insanlara çay fırlatması daha ironik bir durum. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, rize ve artvin'de meydana gelen sele ilişkin incelemelerde bulunmak için bölgeye gitti. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, manisa mitingi sonrası vatandaşlara çevre dostu poşetler içerisinde çay dağıttı.cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın.

Erdoğan afet bölgesinde halka çay fırlattı. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Erdoğan konuşamsının ardından artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi yurttaşlara çay fırlattı. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti.

Fransa'da "Covid-19 aşısı zorunluluğu" ve "sağlık ruhsatı ...
Fransa'da "Covid-19 aşısı zorunluluğu" ve "sağlık ruhsatı ... from yeniistiklal.com
Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan afetzedelere keyif çayı fırlattı. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti.

Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı.

Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Erdoğan afet bölgesinde halka çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın yangın bölgesine vatandaşlara çay fırlattığı görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, manisa mitingi sonrası vatandaşlara çevre dostu poşetler içerisinde çay dağıttı.cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın.

Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Daha sonra muğla'ya giden erdoğan, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Erdoğan orman yangınları nedeniyle gittiği Marmaris'te çay ...
Erdoğan orman yangınları nedeniyle gittiği Marmaris'te çay ... from www.gazetezebra.com.tr
Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir. Erdoğan konuşamsının ardından artvin ve rize'deki sel sonrası yaptığı gibi yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı.

Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, marmaris'te yurttaşların üzerine çay fırlatması sosyal medyada gündem oldu. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan cayır cayır yanan marmaris de halka konuşma yaptı cay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesinde halka çay fırlattı. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Ana sayfa kategori̇ler türki̇ye erdoğan vatandaşa çay fırlattı sosyal mesafe hiçe sayıldı. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Marmaris'te çıkan yangınların ardından bölgeye giden akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından halka çay fırlattı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts.